Ciabattino Fashion
A szalonról
A ruhákról
Szolgáltatások
Modellügynökség
Bejelentkezés
Kapcsolat

Bemutatkozás

Ciabattino Fashion

A Ciabattino Fashion megálmodója Varga Csaba, aki a szakmát a Könnyűipari Szakközépiskolában tanulta a legjobb oktatóktól, mint Oláhné Szunyog Ibolya és Kádár István, no meg a nagymamájától, akitől sok praktikus fogást elleshetett kisgyerekként a varrógép mellett segítve.

Gyerekkori álma volt, hogy ruhákat készíthessen, amit már a nővére babáin ki is próbált, de nem csak a ruhák készítése azok tervezése is nagyon érdekelte, így jól jött a rajztudása is. Munkáit az ország neves tervezői is elismerik mint Makány Márta, Náray Tamás.

Számos szakmai elismerésben részesült már iskolai évei alatt is, a régiós és országos versenyek eredményei:

  • Kétszeres ezüstgyűszű díj a Szabolcs kupán (régiós)
  • 2010 Tavaszváró divatgála rokokkó kategória 1. hely (régiós)
  • 2010 Hungarian Fashion Contest Kreatív tervező 3. hely (országos)
  • 2014 Megruházlak, a hát tervezője 1. hely (országos média műsor)

A Ciabattino névről:

A Ciabattino nevet egy volt tanáromtól kaptam, egyrészt kimondva (Csabattino) visszacseng a keresztnevem másrészt a szó magyar jelentése varga, mint cipész, suszter, így visszaköszön a vezetéknevem is, arról nem is beszélve, hogy nagypapám foglalkozása cipész volt.

Cérna

A szalonról

A Ciabattino Fashion egy önmagában egyedülálló szalon, látvány varroda, ahol egyénre szabott egyedi tervezésű és kivitelezésű alkalmi ruhák készülnek.

A ruhák egyedi igény szerint készülnek, mivel minden hölgy álma, hogy egy adott eseményen, legyen az egy exkluzív party vagy egy esküvő magabiztosan vonulhasson végig a vendégek között.

Minden ruhadarab couture minősítést érdemel, mivel fele - fele arányban gépi és kézi készítésűek. A haute couture-t mindig egy vásárló megrendelésére készítik, és csaknem mindig kiváló minőségű, drága anyagokból, különleges figyelemmel készülnek, gyakran időigényes kézimunkával.

Ciabattino Fashion Szalon

A ruhákról, és elkészülésükről

Ciabattino Fashion - Ruhákról

Minden egyes alkalommal, amikor a hölgyek a segítségemet kérik elsődleges szempont, hogy mik a saját elképzeléseik, ezt követően elmondom én magam is a szakmai véleményemet és azt, hogy mi lenne a számukra legelőnyösebb megjelenés.

A közös nevezőre jutást követően a megbeszélt fazonhoz kiválasztjuk a ruha elkészítéséhez leginkább megfelelő kelmét/ kelméket és az azt díszítő kristályokat, gyöngyöket, flittereket, szalagokat.

Az egyedileg megtervezett ruha így már biztosan olyan lesz, amilyet a megrendelő elképzelt, a segítségemmel pedig kivitelezhetővé válik, és szívesen viseli az adott eseményen.

Minden vendég a megtervezett ruháról kap egy rajzot így segítve a vizualizálást.

Amikor minden részlet pontosan le lett egyeztetve, már csak egy méretvétel és a ruhapróba megbeszélése marad hátra, és az azt követő pár hét izgatottsága, ami idő alatt a ruhadarab próba kész lesz.

Szolgáltatások

Ciabattino Fashion Modellügynökség

Ciabattino Fashion Modellügynökség

Érdekel a kifutók világa? Szereted ha fotóznak?
Akkor itt a helyed, és képezd magad te is a legjobbaknál.
Debrecen egyetlen igazi modellképzésén.

Férfiak és hölgyek jelentkezését egyaránt várjuk akik betöltötték 18. életévüket a ciabattinomodell@gmail.com e-mail címen.

Az ügynökség fő feladata a modellek kiközvetítése!

  • Fotózás
  • Reklámfilm forgatás
  • Céges rendezvények / hostess munkák
  • Divatbemutató

Bejelentkezés

Kizárólag előzetes telefonos megbeszélést, egyeztetést követően.
A megbeszélésre és ruhapróbára érkező maximális létszám: 3 fő

Kapcsolat

Cím:
Debrecen, Derék u.
100/B. (1. emelet)
Telefonszám:
Email:
href="mailto:moc!pont!liamg!kukac!12onittabaic">moc!pont!liamg!kukac!12onittabaic
Facebook elérhetőség: