Beauty & Spa

Spiritual Beauty szalon

A Spiritual Beauty szalonokról

Hiszünk abban, hogy az igazi szépség belülről fakad. Lelkünkre viszont pozitív hatással van minden, amit teszünk a testünkért. Egyszerre növeli az önbizalmunkat, akaraterőnket és boldogságunkat is. Nagyszerű érzés nőként szépnek és vonzónak érezni magunkat. Erős a belső késztetés hát bennünk ezért, hogy minél többet hozzunk ki magunkból.


Mi, a Spiritual közösség elhivatott szakemberei ebben segítünk a hozzánk betérő hölgytársainknak. Alkotóvágyunk, tehetségünk és kreativitásunk állítjuk ennek a szolgálatába mikor szőrtelenítést vagy más szépségkezelést végzünk. Büszkék vagyunk rá, ha ezzel feldobjuk a hozzánk betérők napjait, mert tudjuk, hogy minden kiegyensúlyozott és jókedvű lánnyal, nővel, feleséggel vagy anyával egy kicsit az egész világunk jobb lesz.
 

A Spiritual Beauty szalonok a Spiritual brand legújabb “gyermekei”. Szalonjainkban a hölgyek és az urak valamennyi szolgáltatásunkat luxuskörnyezetben vehetik igénybe.
 

A szalonok munkatársai magasan kvalifikált szakemberek, akik számos továbbképzésen vettek részt, hogy elsajátítsák a tökéletes szőrtelenítés, arc- és testkezelések technikáját.

Bízunk benne, hogy jövőbeli vendégünkként megismered szakmai felkészültségüket.

Spiritual Beauty - Debrecen, Derék u. 100/B (White Box épület 2. emelet)

Bejelentkezés: +36 (20) 250 7384

Online időpontfoglalás: https://spiritualbeauty.salonic.hu

Spritiual Beauty honlap: https://spiritualbeauty.hu/