Beauty & Spa

Foot Spa talpmasszázs

"A legnagyobb megtiszteltetés számomra,ha a lábaid kezembe helyezed,s ezzel lelked kapuját nyitod meg előttem."

Üdvözöllek!

Csetneki Marcsus vagyok. Eredeti foglalkozásom, végzettségem óvodapedagógus. Jelenleg a KLTE szociálpedagógia első éves hallgatója vagyok. A kéz-, lábápoló-, műköröm építő OKJ tanfolyamot az OKTAT 96 BT szervezésében 2001-ben végeztem el. 10 éves tapasztalattal rendelkezem. 2023 novemberében elvégeztem a csakra-talpmasszázs tanfolyamot és elsajátítottam az indiai fejmasszázs technikáját is. Hozzám legközelebb a lábápolás áll, ezért döntöttem úgy, hogy ez az a terület amivel foglalkozni szeretnék. Elég sok idő telt el amíg idáig eljutottam, de annál nagyobb  szeretettel, alázattal vágok bele ebbe a csodálatos világba. Munkámmal,elhivatottságommal, személyiségemmel örömet okozhatok nektek azzal, hogy kikapcsolódást, feltöltődést és nem utolsó sorban szeretetet, esztétikai élményt nyújthatok a kezeléseim során, melyek segítenek megőrizni lábaid egészségét és szépségét. 
Élvezd a lazítás pillanatait a pedikűr folyamatát teázás közben az általad választott relaxációs zene és illat kíséretében. Mert megérdemled!
 
Tölts időt kellemes atmoszférában ahol megadhatod a lehetőséget, hogy gondoskodjanak rólad. Megtiszteltetés lesz számomra minden egyes perc amit Veletek együtt tölthetek!
Szolgáltatásaim: 
 
  • Esztétikai női-,férfi pedikűr
  • Csakra talpmasszázs
  • Indiai fejmasszázs

 

Szeretettel: Marcsus
Bejelentkezés: 06-70/881-3440