Beauty & Spa

Body Space alakformálás


Body Space - Slim & Beauty infra gépek

A Body Space gépek napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépei, beépített infra és vákuum programokkal. A Body Space kezelés megszünteti a cellulitot! A VacuTherm-et bárki használhatja; A gépen változtatható az intenzitás, így a VacuTherm lehetővé teszi, hogy az is tegyen az egészségéért és a kilóiért, aki bármilyen okból nem képes a magas teljesítményű edzésekre.


Vacu Therm infra futópad

A vákuum, az infra és az edzés együttes használata felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek vérellátása javul, az izomzat és az állóképesség erősödik, a lebomlott zsír, a nyirokrendszeren keresztül távozik.  Ez egyenesen a gyorsabb zsírégetéshez vezet.

Működése egyszerű, de rendkívül hatékony: Egy futópadot körülvevő szerkezetben infra és vákuum dolgozik azért, hogy a lehető leggyorsabban elérd a vágyott alakodat! 


Amellett, hogy egészséges ütemben fogyni fogsz, megszűnik a cellulit, növekedni fog az állóképességed, javul a közérzeted és az izmaid is fejlődni fognak!

 

Vacu Therm fekvőbicikli

Működése egyszerű, de rendkívül hatékony, 48 edzés programmal rendelkezik.

 

Alkalmas azok számára, akiknek fontos a kényelem és a kisebb terhelés. Illetve akiknek hát és gerincproblémájuk van, vagy túlsúllyal rendelkeznek. 


Ez a gép nyomás tehnológiával, vákum és infra berendezéssel van felszerelve. Segít a súlyvesztésben  és tartani a karcsú alakot, illetve fokozza a fizikai állóképességet és feszesíti a bőrt.


A VacuTherm egy 30 perces kezeléssel 600-800 kalóriát segít elégetni! 
 


Body roll

Kiváló a bőr feszesítésére, a narancsbőr kezelésére és megelőzésére, alakformálásra, izomlazításra és zsírégetésre.
Használatával látványos eredményeket érhetünk el önmagában is, de a futópad és a bicikli edzésprogramjának kiegészítésében is nagyon hatásos.

A görgős rudak átgyúrják a szöveteket,a kezelés gyorsítja a nyirokkeringést. Rendszeres használatával az izmok feszesebbé válnak, a test felfrissül.

A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és méregtelenítése így aktiválódik. A beépített infravörös fény pedig nemcsak kellemesebbé, hanem hatékonyabbá is teszi a masszázst. A kezelés egyszerű, kényelmes és biztonságos, a masszírozás intenzitása állítható.

Kérjük hozz magaddal:

A futópadhoz 1 db-, a biciklihez 2 db nagyobb méretű törölközőt, valamint teljes váltóruházatot (sportruha, bikini), tiszta talpú teremcipőt, folyadékot. Ha szeretnél az edzés után zuhanyozni akkor tisztasági felszerelést is.
A Roll géphez teljes testet takaró,testhez simuló ruházat és zokni szükséges.
 

Milyen esetekben nem szabad használni a Body Space gépeket?

Terhesség / szoptatás
Daganatos megbetegedés
Friss műtét vagy kozmetikai/bőrgyógyászati beavatkozások
Gyulladásos betegség
Lázas állapot
Epilepszia
Fertőző betegség
Trombózis
Erőteljesen visszeres lábak
Súlyos cukorbetegség
Magas vérnyomás


A recepción vásárolni tudtok fehérje italokat, ásványvizet, vitamin italokat, energia italokat, üdítőt, kávét.

Bejelentkezés: +36 (70) 624 9173