Oktatóink

Barna Zsuzsa Barna Zsuzsa Alakformáló 11+ év tapasztalat Barna Zsuzsa vagyok a Testnevelési Főiskola kihelyezett kurzusán szereztem meg az edzői végzettségem. Nemzetközi licenc-el rendelkező Billy Blanks Tae-bo Nation hivatalos edzője ezen kívül deepWork, aerobic és capoeira edző! Szerencsésnek mondhatom magamat mert a hivatásom egyben a szenvedélyem is! Fontosnak tartom hogy kortól és nemtől függetlenül megszerettessem a mozgást az emberekkel! Sosem késő! Tűzz ki egy célt magad elé kezd el és csináld meg!
Varga- Kasza Mónika Varga- Kasza Mónika Senior torna év tapasztalat Üdvözlök minden egészségesebb életre törekvőt! Kasza Mónika vagyok, gerinc terápiás tréner és gyógymasszőr. Szeretettel várlak az órámra, ha szeretnél könnyíteni a mindennapjaidon és érzed, hogy hiányzik a mozgás és vele együtt járó jó társaság. A mozgás formáról röviden: >$ ▪️ Alapos bemelegítessel kezdünk ▪️ Mélyen fekvő izmokat átmozgató ▪️ Ízület kímélő ▪️ Gerinc erősítő ▪️ A végén pedig teljes test nyújtással zárjuk Várlak Szeretettel, fiatalodj velünk!
Dr. Dezső Dóri Dr. Dezső Dóri Spinning, SpinRacing év tapasztalat Mióta az eszemet tudom sportolok, közel 20 évig versenyszerűen vívtam, ami a sporthoz való hozzáállásomat jelentősen meghatározta. Több, mint tíz éve mentem el az első spinning órára, ami azóta is a hobbym. Szerintem bárki számára élvezhető mozgás, melynek kulcseleme a zene, hangulat, valamint egy teljes testet átmozgató edzésforma. Jelenleg háziorvos rezidens vagyok, de korábban prevenciót tanultam, így a testi lelki egészség számomra kifejezetten fontos. Az úgynevezett “totál body training”, amilyen a SpinRacing, a felsőtestet is alaposan átmozgatja, valamint az egészség megőrzése szempontjából fontos szív- és keringésirendszert is fitten tartja. Gyere és próbáld ki!
Tatos Csilla Tatos Csilla Kangoo év tapasztalat Tatos Csilla vagyok, csoportos fitness instruktor, Kangoo edző. A sport, a mozgás öröme gyermekkorom óta elkísér. Pályafutásom lovaglással kezdődött, majd csak később csöppentem bele a fitnesztermi csoportos órák világába. A Kangoo fantasztikus hangulata magával ragadott, ezért elvégeztem az IWI csoportos fitness instruktor képzését és az erre épülő Kangoo Power instruktori tanfolyamot. Azt vallom, hogy mindenki számára nélkülözhetetlen a rendszeres testmozgás, de ez nem kell hogy kényszer legyen. Ha a Kangoot választod a sport egyszerre szórakozássá válik! Szeretettel várlak mindig jó hangulatú Kangoo óráimon!
Szücs Anita Szücs Anita Gerincjóga, TRX, CORE év tapasztalat Szücs Anita vagyok. Hozzám járhatsz a White Fitnessben jóga órára. Úgy gondolom, hogy napjainkban az emberek többsége nem éli meg az őket érő események, történések hatásait. Sokan nem fordítanak kellő figyelmet és időt a saját testi-és lelki egészségük megőrzésére. Tapasztalataim alapján a rendszeresen végzett mozgásformák segítenek abban, hogy harmónikusabban élhessünk. Gyermekkorom óta jelen van az életemben a sport. Jelenleg amatőr hosszútávfutóként erősítem a HRSE Atlétika szakosztályát. Tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen, dietetikus szakon folytatom. Várlak szeretettel az óráimon!
Joó Csilla Joó Csilla Alizetics év tapasztalat 2016-ban kezdtem el az Alizetics oktatói képzést. Rendszeresen futok, biciklizem, tornázom, aktív sportos életmódot folytatok. 2017-ben vizsgáztam kiváló minősítéssel Alizetics 1-es fokozatú oktatóként. Célom, hogy minél több hölgy megismerje ezt a mozgásformát. Ennek érdekében továbbra is folyamatosan fejlődöm, a magasabb oktatói fokozatok irányába. Várom szeretettel a mozogni vágyó hölgyeket, nagyon jó hangulatú óráimra, korhatár és edzettségi szinttől függetlenül.
Vasvári Tóth Judit Vasvári Tóth Judit Alakformáló év tapasztalat Tornászmúltamra építve nemzetközi aerobik oktatóként 2002-től voltam az Anita Fitnesz csapatának tagja. A sport gyermekkorom óta az életem részét képezi. Ikerlányaim születését követő néhány év szünettől eltekintve folyamatosan sportolok. Ritmikus sportgimnasztika sportágban első osztályú versenyzőként meghatározó fizikai és mentális alapokat szereztem. A sport mindamellett, hogy megtanított - többek között - a rendszerességre, a kitartásra, a koncentrált feladat elvégzésére, ugynanakkor felszabadulttá és boldoggá tesz, hiszen egy-egy nehezebb edzés után saját "korlátaink" átlépése örömhormonoka szabadít fel mindannyiunkban. Ezeket a gondolatokat és érzéseket közvetítem óráimon is, amelyeket az alakformálás leghatékonyabb gyakorlataiból állítok össze.
Nagy Attila Nagy Attila M.A.X., Spinning, Köredzés év tapasztalat Nagy Attila vagyok, testépítés-fitness sportedző, preventív gerinctréner, funkcionális tréner, sporttáplálkozás tanácsadó, Spinning-, SpinRacing- és M.A.X. oktató. A rendszeres, aktív sportéletbe viszonylag későn, már felnőtt fejjel csöppentem bele. De ahogy nem lehet elég korán, úgy soha nem is késő elkezdeni. Kint a szabadban a hegyi bringázás és a terepfutás, a teremben pedig a Spinning valamint az erősítő és koordinációt fejlesztő edzések kerültek hozzám legközelebb az elmúlt másfél évtizedben. Edzőként pedig 7 éve tevékenykedek. Szeretettel várok minden kedves sportolni vágyót edzéseimen, ahol az erő és állóképesség fejlesztése mellett nem csak a kalóriaégetés, de a testi-lelki felfrissülés és a remek hangulat is garantált.
Császi Nikolett Császi Nikolett Alakformáló év tapasztalat A teljes testet átformáló óráimra várlak sok szeretettel. Az óráimat mindíg úgy állítom össze, hogy minden jelen lévő a saját képességeinek megfelelően tornázhasson. Tehát, minden gyakorlatnál ajánlok egy könnyített gyakorlatot az egész óra alatt, így bátran ajánlom minden korosztály számára! Lépésről lépésre átmozgatunk minden testrészt, ideális, kellemes tempójú, könnyen követhető gyakorlatokkal. A visszajelzések alapján, napokig tartó kellemes közérzet tapasztalható meg a test szépülése mellett és régi testi problémák tűnnek el!
Orosz Márti Orosz Márti Alakformáló év tapasztalat Orosz Márta vagyok, aerobic edző. Óráimat igyekszem úgy összeállítani, hogy minden korosztály számára jól követhető legyen. Az óra eleji bemelegítés után a nagyobb izomcsoportokat célozzuk meg, a hatás fokozásáért eszközöket is használunk. A rendszeres edzés hatására tónusosabb lesz az izomzatunk, csökken a testzsírszázalékunk, nő az energiaszintünk, sokkal jobban érezzük magunkat a bőrünkben, ha a sport részévé válik az életünknek. Óra végén a jóga elemeit kihasználva nyújtással zárunk. Szeretettel várok mindenkit az órámra!
Sápi Julcsi Sápi Julcsi SpinRacing év tapasztalat A sport gyerekkorom óta életem részét képezi. 14 évig versenyszerűen kézilabdáztam és egy időre belekóstoltam a testépítés-fitness világába is. 2008-ban végeztem a Testnevelési Egyetemen sportedzőként, testépítés-fitness szakképesítéssel. A spinracing 15 éve folyamatosan jelen van az életemben. Mindenkinek szívből ajánlom ezt az edzésformát, mert az egyik leghatékonyabb kardió edzés. Fejleszti az állóképességet, kiváló zsírégető hatású. Szépen formálja nem csak az alsó, a felső testrészeket is, és pozitív hatással van testre-lélekre egyaránt. Ha szeretnéd a napi problémákkal járó stresszt kitekerni magadból és pozitív energiával feltöltődni. Vagy fontos az egészséged és tenni akarsz érte. Várlak nagyon sok szeretettel, egy jó hangulatú zenés pörgős edzésre.
Kerti János Kerti János Fanatic Jump év tapasztalat Helló, Kerti János vagyok, Fanatic Jump edző. Életem során többféle sporttal foglalkoztam, hogy minden testrészemet meg tudjam dolgoztatni a lehető leghatékonyabban. Ebben nagyban segített az elmúlt 22 év, amit a Honvédségnél töltöttem, hiszen ott az állóképesség kulcsfontosságú volt! Mióta leszereltem, újra kellett gondolnom, hogy hogyan tudnám ezt a pozitív állapotot tartani, vagy tovább fejleszteni. Több mint egy éve találkoztam ezzel a mozgás formával a White Fitness-ben, és nagyon megtetszett. Így döntöttem a Fanatic Jump mellett, mert a trambulinon végzett gyakorlatok során minden izmomat (az eddig számomra ismeretlen, rejtett izmaimat is) megmozgatja. Kiemelt szerepet kapnak az óráimon a gerinc izmai, az úgynevezett "Core izmok", a comb és farizmok, a vádli és nem utolsó sorban az akár saját testsúllyal, akár eszközök segítségével erősíthető karizmok. Gyere el TE is, hisz itt a helyed, de vigyázz mert könnyen FANATIKUSSÁ válsz!
Murányi Edina Murányi Edina Vitality Bodywork év tapasztalat Murányi Edina vagyok, fejlesztő tréner és tanácsadó, a Murányi Method Life Program megalkotója. Mi ez tulajdonképpen? A Te Életprogramod. A Te Tréninged. Az önismereti transzgenerációs térkép és életprogram, 2016-ban egyedülálló európai szabadalmat és védjegyet kapott, 2018-ban pedig British Publishing elismerést adtak át, kiemelkedő munkásságomért. Megtisztelő, hogy a Magyarország sikeres személyiségei c. kiadványban is megjelent a biográfiám. Milyen területeken alkalmazható? Life és business tréningeken, pedagógiai, magánéleti, egészségügy, sport, karrier / vállalkozás / cégvezetés kérdésekben egyaránt alkalmazható módszer-program. Tematikus és inspiráló kérdésekkel ("DNS kérdésekkel"), gyakorlati feladatokkal, információkkal, bevált szakmai és személyes tapasztalatokkal, támogatva teremti meg, a munka-magánélet egyensúlyt és harmóniát, az élet minden területén. Úttörő szemléletfejlesztő eszköz, ami alapjaiban képes jobbá tenni az életminőséget, egyéni és globális szinten is. Hidat épít a belső gyermekhez és az emberi kapcsolódáshoz. Segít javítani azon az arányon, hogy ma 10-ből 9 ember nem szereti magát vagy/és azt az életet, amit él...Kiknek szól? Vezető, kreatív gondolkodású embereknek, akik készen állnak tenni önmagukért és egymásért, illetve akik "hívást" éreznek a változásra. Hiszem, hogy amit el tudunk képzelni, azt meg tudjuk teremteni, hittel, szeretettel. A Vitality Bodywork oktatásban is ezt a szemléletet igyekszem képviselni, amely aktívan tanít, erősít, épít testileg-lelkileg egyaránt. Várok minden kedves érdeklődőt táncóráimon és a tréningeken!