Kangoo

Mi az a Kangoo?


A Kangoo alapja egy speciális cipő. amely az ugrálások során 80%-ban csillapítja az ízületekre ható becsapódást, így a sportolás során nem sérül a boka, a térdízület, és a gerinc sem. Mivel védi az ízületeket, javítja a testtartást, az állóképességet, a koordinációt és a ritmusérzéket is. Így azok is kipróbálhatják, akiknek térd vagy gerinc problémajuk van. Bátran ajánljuk mindenkinek, akik unják az unalmas edzéseket, és stresszoldásként egy dinamikus sportot választanának.


Óra típusa:


Egész testet megmozgató, alakformáló, de az ízületet kímélő és testtartás javító mozgásforma. Az órákon dübörgő zenére az aerobik alaplépéseit variálva átmozgatjuk a teljes testet a kislábujjunktól a fejünk búbjáig, miközben hatékonyan szabadulunk meg a fölösleges kilóktól és formásodunk, izmosodunk.

Nehézségi szint:

Könnyű, lendületes zenére végzett alaplépésekből álló koreografált, ugrálós, vidám csoportos edzés. A Kangoo napjaink egyik legszórakoztatóbb sporteszköze, így vele az edzés egyben szórakozás is. Ha egyszer belekóstolsz ebbe a mozgásformába, soha többé nem akarsz majd otthon tévézni edzés helyett ;)

Kinek ajánljuk:

Kortól és nemtől függetlenül bárkinek, aki magas energiafelhasználás mellett minimalizálni szeretné az ízületi és gerincsérülések kockázatát.

Használt eszközök:

Eszközös edzés: Kangoo cipő.

 Mire lesz szükségem:
 
  • edzőruha
  • hosszú szárú zokni
  • törülköző
  • víz 

Időtartam:

55 perc
 
Max. létszám:

10 fő 

Ellenjavallat:

Nyaki gerincsérv kizárja a Kangoo cipő használatát és az órán való részvételt!
 
Az edzést tartja:
Tatos Csilla Tatos Csilla
Jelentkezz még ma:
Kangoo
Csák Éva
2 szabad hely
Jelentkezek!
Hasonló edzések: